Blogi

Myynnin asiantuntijoidemme ajankohtaisia kirjoituksia B2B-ratkaisumyynnistä, uusasiakashankinnasta ja myynnin ulkoistamisesta. 

 

B2B-myynnin vetäjä: miksi tapaaminen on edelleen pyhä lehmä?

18.01.2024 Jani Ojala

Tapaamisilla on edelleen lähes pyhä asema myynnin mittaristossa ja arvostuksessa. Lue, miksi se voi johtaa turhaan työhön ja miten voit lisätä myyntitiimisi tehoja.

Lue lisää

Miten tavoittaa suurimpien yritysten B2B-päättäjät?

09.01.2024 Jani Ojala

B2B-myyntikeskusteluihin pääseminen isoimpien organisaatioiden johdon kanssa on entistäkin haastavampaa. Päättäjien ajasta ja budjeteista kilpailee moni asia, ja ostoprosessi on kaikkea paitsi suoraviivainen. Lue, miten voit onnistua.

Lue lisää

Suutarin lapsellakin voi olla kengät – NBO:n työkalut suhdannevaihteluihin

11.12.2023 Jani Ojala

NBO kokeili omia lääkkeitään myynnin tehostamiseen ja rekrytointiin. Lue, mitä tästä jäi käteen ja miten voimme rakentaa teidänkin organisaatiostanne suhdanteita vastaan uljaasti purjehtivan lippulaivan.

Lue lisää

Dataohjattu myynti: mitä, miten ja miksi?

22.11.2023 Jani Ojala

Menestyvät myyntitiimit tarvitsevat paljon tietoa kohderyhmistään. Mistä dataohjatussa myynnissä on kysymys ja miten datavetoiseen myynnin strategiaan voi siirtyä?

Lue lisää

8 oppia yrityksen tuloksellisuuteen – NBO:n matka asiakkaidensa menestyksen ajuriksi

14.11.2023 Jani Ojala

Etapit viime vuosien tunnuslukujemme taustalla sisältävät olennaisia oppeja. Kuten yritystoiminnassa usein käy, osa löytyi mutkan tai kantapään kautta. Poimi tästä tärkeimmät vinkkimme tuloksellisuuteen.

Lue lisää

B2B-myynnin ulkoistaminen – lataa ilmainen opas

02.08.2023 Jani Ojala

Ota hyödyt irti myynnin ulkoistuksesta ja opi välttämään siihen liittyvät haasteet. NBO:n myynnin ulkoistusopas tarjoaa näkökulmia ulkoistustyön ja koko myyntiprosessin johtamiseen.

Lue lisää

Datajohdetun myynnin mahti: katsaus NBO:n kehitykseen tilikauden päättyessä

12.06.2023 Jani Ojala

Haastavassa markkinatilanteessa myynnissä onnistuminen on kovan työn takana. Lue, miksi NBO ylsi ennätysten tilikauteen ja miten sinä NBO:n asiakkaana voit hyötyä samoista keinoista.

Lue lisää

Miten saat parhaat hyödyt irti B2B-myynnin ulkoistuksesta?

05.04.2023 Jani Ojala

B2B-myynnin ulkoistusta voi soveltaa paljon laajemmin kuin tavallisesti ajatellaan. Lue, miksi ulkoistus kannattaa ja löydä ideoita oman organisaatiosi ulkoistusyhteistyön kehittämiseen.

Lue lisää

Dataohjattu myynti: Näin johdat myyntisi aidosti parempiin tuloksiin

15.03.2023 Jani Ojala

Jos myyntisi ohjaus toimii ilman euroja tai dataa, olet jo jäämässä kriittisestä junasta.

Lue lisää