Tule meille töihin

Nuorekas yhteisö ja parhaat asiakkaat

Työssä viihtyminen on meille tärkeää. Yhteishenki ja mahtavat asiakkaamme ovatkin parasta NBO:ssa. Yhteishenkemme pohja on luottamus ja sitoutuminen toisiimme – ja rento meininki. Juhlimme onnistumisia yhdessä ja välitämme toisistamme aidosti.

Arvot olemme valinneet yhdessä ja ne ohjaavat kaikkea tekemistämme. Uskomme uteliaaseen asenteeseen ja persoonalliseen lähestymistapaan, ja arvojemme mukaisesti osaamiseen, edelläkävijyyteen ja yhteishenkeen.

Ura

Tarjoamme sinulle

Näköalapaikan B2B-myynnissä

Vastuullisen roolin, perehdytyksen innovatiiviseen toimintamalliin, asiakkaiksesi eri toimialojen johtavat yritykset, ja urapolun vaativampiin tehtäviin osaamisesi kasvaessa.

Rennon ja kannustavan yhteisön

Huippuyhteisöllisen ja nuorekkaan ilmapiirin, matalan hierarkian ja vaikutusmahdollisuudet, ihmiskeskeisen yrityskulttuurin, osaavien kollegoiden tuen, yhteisiä juhlia ja aktiviteetteja.

Motivoivat työsuhde-edut

Etätyömahdollisuudet, joustavat työajat, kilpailukykyisen palkan ja motivoivat palkanlisät, laajennetun työterveyshuollon, viihtyisät toimitilat hyvällä sijainnilla sekä paljon muita etuja.

Avoimet työpaikat

Valitettavasti meillä ei ole juuri tällä hetkellä avoimia työpaikkoja. Olemme kuitenkin aina kiinnostuneita lahjakkaista, uransa alussa olevista tai uusia tuulia etsivistä osaajista.

Jos kiinnostuit, jätäthän yhteystietosi ja lyhyen kuvauksen osaamisestasi oheisella lomakkeella. Otamme yhteyttä, kun seuraava rekry käynnistyy.

 

 • “Meillä kaikki haluaa tehdä parhaansa, ei pelkästään työssään vaan myös osana meidän ihan parasta työyhteisöä.”

  Lotta
 • “Työhön annetaan hyvät eväät ja taustatuki, sekä luotetaan siihen, että jokainen osaa johtaa omaa työtään itsenäisesti.”

  Anna
 • “Tukea löytyy joka paikasta, ja työkaverit välittävät aidosti sinusta.”

  Richard
 • “NBO:lla ehdottomasti parasta on työkaverit ja se yhteisöllinen fiilis, jolla hommia tehdään.”

  Jasmin
 • “NBO:lla saa ja voi haastaa omaa osaamistaan myynnin ihmeellisessä maailmassa.”

  Roni
 • “Jokainen saa olla oma itsensä, ja tuoda omat vahvuudet täysillä esiin unohtamatta mahdollisuuksia kasvaa isompiin ammatillisiin saappaisiin.”

  Niko-Pekka

Blogi