Asiantuntijamme käytössäsi

Kun valitset räätälöidyt palvelut, asiantuntijamme integroituu osaksi organisaatiotasi. Voit ohjata työpanoksen sinne, missä sitä milloinkin tarvitset. Työn sisällön, tavoitteet ja mittarit suunnittelemme yhdessä. Saat tuttua NBO:n laatua entistäkin autonomisemmalla otteella – toimistoltasi käsin, etätoteutuksena tai näiden yhdistelmänä.

Räätälöidyt palvelut sopivat organisaatiollesi, kun

Tähtäät pitkäaikaisiin asiakkuuksiin

Keskimääräinen kaupan koko organisaatiossasi on merkittävä

Ulkoistustarpeesi koskee myynnin ja markkinoinnin tehtäviä

Haluat viedä NBO-yhteistyön pidemmälle tai monipuolistaa sitä

Ulkoista kumppanille, johon voit luottaa

Olipa kyseessä muutaman tunnin projekti tai pitkäkestoinen henkilövuokraus, me hoidamme jokaisen kontaktin potentiaalisiin asiakkaisiisi laadukkaasti. Asiantuntijamme ovat kohderyhmäsi erikoisosaajia ja auttavat vaihtelevissa tarpeissasi. Unohda työläs rekrytointi ja ulkoista kumppanille, joka on heti valmis tuottavaan työhön.

Räätälöidyt palvelut suunnittelemme yhdessä

Palvelun sisällön määrittelemme kanssasi yhteistyön aikana havaittujen kehitysmahdollisuuksien ja valmiiden moduuliemme pohjalta. Tyypillisiä tehtäviä ovat esimerkiksi:

 • Järjestelmien käyttö (esim. CRM, markkinoinnin automaatio, analytiikkatyökalut)
 • Laajennettu kohderyhmätyöskentely (esim. kontaktilistat)
 • Tapahtumiin kutsuminen tai tapahtumakävijöiden kontaktointi
 • Myyntimahdollisuuksien jatkojalostus
 • Nykyasiakaskontaktointi
 • Inbound-liidien läpikäynti
 • Tietojen kerääminen, analysointi ja raportointi
 • Myynnin ulkoistuksen laajentaminen (esim. tapaamiset, tarjoukset)
 • Myynnin koulutukset
 • Syvempää integroitumista vaativat projektit

Näin hankit NBO:n räätälöityjä palveluita

 1. Yhteistyömme alkaa Liidituotannolla. Tänä aikana opimme toisistamme ja yhteistyömme mahdollisuuksista.
 2. Kun kohderyhmäkeskusteluja on tehty riittävä määrä ja nousee uusia tarpeita, suosittelemme räätälöityjä palveluita. Ne voivat sisältää mitä tahansa myynnin ja markkinoinnin tehtäviä.
 3. Asiantuntijamme työskentelee kiinteänä osana organisaatiotasi. Voit ostaa palvelun kertaluontoisena projektina tai jatkuvana toimituksena.

Pyydä tarjous

Tutustu muihin palveluihin

Liidituotanto

Kartoitamme kohderyhmäsi ja rakennamme yrityksellesi huolella valmisteltuja myyntimahdollisuuksia. Saat ostajistasi tarkkaa dataa ja parhaat edellytykset onnistua kaupanteossa. B2B-ratkaisumyynnille suunnattu Liidituotanto on NBO:n palveluiden ydin, jolla aloitamme yhteistyön jokaisen asiakkaamme kanssa.

Tutustu palveluun

BANT-liidit

BANT-liidipalvelumme tuottaa organisaatiollesi myyntivalmiita liidejä ennalta sovittuun hintaan. Palvelu on erityisesti B2B-markkinoinnin ammattilaisille suunnattu työkalu ostopolun loppupäähän. Me vastaamme liidimääristä, joten tiedät etukäteen, montako korkealaatuista liidiä voit toimittaa myynnillesi kuukausittain.

Tutustu palveluun