Kohderyhmäsi erikoisasiantuntija

Jos asiakkaasi löytyvät suurten ja keskisuurten yritysten joukosta, NBO:lta saat ainutlaatuista kohderyhmäosaamista. Olemme keskittyneet ratkaisumyynnille potentiaalisimpiin 2000 yritykseen jo yli kymmenen vuoden ajan. Tunnemme näiden yritysten päättäjät paremmin kuin kukaan muu. Ulkoista myyntiprosessisi alkupää meille ja menesty TOP2000-kohderyhmässä.

Liidituotanto sopii organisaatiollesi, kun

Kohderyhmäsi koostuu TOP2000-yrityksistä

Keskimääräinen kaupan koko organisaatiossasi on vähintään n. 10 000 €

Myyntisyklisi ovat useiden kuukausien mittaisia

Tunne ostajasi ja onnistu myynnissä

B2B-ostopäätöksiin osallistuu useita henkilöitä. Siksi myyntityössä onnistuminen vaatii organisaatioiden, oikeiden päättäjien sekä päätöksentekoprosessien tuntemista. Tarkat taustatiedot auttavat myyjää räätälöimään lähestymisensä. Organisaatiosta kerättyihin tietoihin perustuva lähestyminen on myös suorin tie kulmahuoneeseen ja korkean tason päättäjien vakuuttamiseen. Me pohjustamme myyntimahdollisuutesi, vahvistamme ostajan mielikuvaa yrityksestäsi ja luomme myynnillesi parhaat edellytykset kaupantekoon.

Moderni ostaminen vaatii moderneja myynnin keinoja

Suoraviivainen myynnin ulkoistus tai kampanjointi voivat toimia myynnin työkaluina pk-sektorissa, mutta TOP2000-kohderyhmässä lähestymisen on oltava valmisteltu. Asiantuntijamme varmistavat, että saat hyödynnettyä kaiken potentiaalin tässä rajallisessa markkinassa.

  • Kohderyhmääsi hoitavat yritykseesi perehtyneet keskustelutaidon ammattilaiset
  • Emme tavoittele tapaamisia keinoja kaihtamatta, vaan maksat sovitusta määrästä taustoituskeskusteluja
  • Toimitamme myynnillesi laadukkaan liidin taustatietoineen vasta, kun tapaaminen on ajankohtainen
  • Saat tarkkaa, ajankohtaista dataa kohderyhmästäsi
  • Optimoit myyjiesi ajankäytön ja parannat tiimisi motivaatiota
  • Myyntitiimisi jatkeena toimii itsenäinen, ulkoistettu osaaja

Seuraa myyntimahdollisuuksien rakentumista

NBO:n kehittämässä Dashboard-työkalussa voit seurata myyntimahdollisuuksien rakentumista ja työn etenemistä reaaliaikaisesti. Ajantasaiset kohderyhmätiedot, keskustelumuistiot ja tarjouskantaseuranta ovat aina koko tiimisi saatavilla.

Tutustu Dashboardiin

Pyydä tarjous

Tutustu muihin palveluihin

Räätälöidyt palvelut

Kun myynnin yhteistyö syvenee, syntyy usein uusia tarpeita ja kehityskohteita. Räätälöidyt palvelut sopivat organisaatiollesi, jos ulkoistustarpeesi laajenee esimerkiksi markkinoinnin tehtäviin tai haluat siirtää vastuullemme lisää myynnin työvaiheita, kuten tapaamisten ja tarjousten hoidon.

Tutustu palveluun

BANT-liidit

BANT-liidipalvelumme tuottaa organisaatiollesi myyntivalmiita liidejä ennalta sovittuun hintaan. Palvelu on erityisesti B2B-markkinoinnin ammattilaisille suunnattu työkalu ostopolun loppupäähän. Me vastaamme liidimääristä, joten tiedät etukäteen, montako korkealaatuista liidiä voit toimittaa myynnillesi kuukausittain.

Tutustu palveluun