Palvelumme tukevat myynnin kasvua

B2B-ratkaisumyynnin tehtävien ulkoistus NBO:lle säästää asiakkaitasi huonoilta myyntiyhteydenotoilta ja vahvistaa brändiäsi. Palvelumme perustuvat kokemukseen, tekijäprofiiliin ja kohderyhmäosaamiseen, joita on mahdoton jäljitellä. Rakentamamme myyntimahdollisuudet auttavat myyntiäsi menestymään.

Erikoistuminen

Vain noin prosentti Suomen yrityksistä on B2B-ratkaisumyynnille potentiaalisia. Me tunnemme nämä TOP2000-yritykset ja luomme myynnillesi parhaat mahdollisuudet onnistua tässä kohderyhmässä.

Hiottu yhteistyömalli

Toimintamallimme pohjustaa tietäsi kestäviin kumppanuuksiin. Dashboard-työkalustamme löydät perusteelliset tiedot jokaisesta liidistä ja pysyt kartalla uusasiakashankinnan tilanteesta.

Dedikoitu ja räätälöity tiimi

Asiantuntijamme ovat myyntitiimisi jatke. He vastaavat projekteista itsenäisesti, osaavat käsitellä kohderyhmääsi ja sitouttavat ostoprosessiin osallistuvat päättäjät jo ennen tapaamista.

Yhteistyömme alkaa Liidituotannolla

1

Liidituotanto

Palveluidemme ydin, jolla kartoitamme kohderyhmäsi, testaamme viestiesi toimivuuden ja luomme yrityksellesi myyntimahdollisuuksia.

2

Räätälöidyt palvelut

Luonteva jatkumo yhteistyöllemme, kun ulkoistustarpeesi laajenee esimerkiksi markkinointiin tai monipuolisempiin myynnin tehtäviin.

3

BANT-liidipalvelu

Saat ennalta sovitun määrän vaatimustesi mukaisia liidejä kiinteään hintaan. Liidin kriteerit ja hinta selviävät Liidituotanto-yhteistyömme aikana.

Vertaile palveluitamme

Liidituotanto

Räätälöidyt palvelut

BANT-liidit

Markkinapotentiaalin kartoitus Check
Kohderyhmän jatkojalostus Check Check
Myynnin tuki Check Check Check
Markkinoinnin tuki Check Check
Etätoteutuksena Check Check Check
NBO:n asiantuntija tiloissasi Check
Projektinhallintavastuu NBO Asiakas NBO
Kaupan arvo keskimäärin Alkaen n. 10 000 € Huomattavasti enemmän kuin 10 000 € Alkaen n. 10 000 €
Hinnoittelun peruste Data sovitusta määrästä kuukausittaisia keskusteluja Yhteistyömoduulit (esim. järjestelmäkäyttö, tapahtumakävijöiden kontaktointi) Kriteerien mukainen liidi