Tunnemme ostajasi

NBO - New Business Office Oy on B2B-ratkaisumyynnin edelläkävijä. Käymme vuosittain kymmeniä tuhansia keskusteluita Suomen suurimpien yritysten päättäjien kanssa. Siksi tunnemme nämä yritykset paremmin kuin kukaan muu. Toimitamme myynnillesi kriittistä dataa ja myyntimahdollisuuksia, jotka johtavat kestäviin kumppanuuksiin. Vuodesta 2010 kertynyt osaaminen ja tieto kohdemarkkinasta on mahdollistanut laajan palveluvalikoiman myynnin ja markkinoinnin tarpeisiin.

Olemme uskaltaneet erikoistua

Sen sijaan, että olisimme laajentaneet palveluvalikoimaamme, olemme karsineet rönsyt pois ja keskittyneet ratkaisumyynnin potentiaalisimpaan kohderyhmään – 2000:een Suomen suurimpaan yritykseen.

Asiakkainamme on tätä kohderyhmää tavoittelevia yrityksiä kaikilta toimialoilta, start-upeista pörssiyrityksiin. Otamme uusia asiakkaita rajallisesti ja valikoiden, jotta voimme taata kaikille korkean laadun.

Palvelumme ytimessä ovat ihmiset

Ulkoistuskumppanina edustamamme brändiäsi ja luomme kysyntää ratkaisuillesi. Etenkin kun keskustellaan C-tason päättäjien kanssa, vaikutelmalla on väliä. Asiantuntijamme ovat palvelumme ydin. He ymmärtävät liiketoimintaasi ja vahvistavat haluamaasi mielikuvaa jokaisella keskustelulla.

Asiakkaina yli 30 alansa huippubrändiä

TOP2000 kohderyhmän paras tuntemus

10 vuotta toimialan edelläkävijyyttä

20 asiantuntijan tiimi Kalasatamassa

90 % asiakkaistamme jatkaa pilottikauden jälkeen