Lämpimiä liidejä kriteeriesi mukaisesti

BANT-liidipalvelu lisää markkinoinnin tulosten ennustettavuutta ja helpottaa budjetointia. Maksat kiinteän hinnan vaatimuksiesi mukaisista liideistä. Autamme sinua määrittelemään liidikriteerit BANT-metodin avulla. Kriteereihin sisältyvät tiedot asiakkaan budjetista (B), päätösvallasta (A), tarpeesta (N) ja aikataulusta (T) varmistavat, että liidillä on potentiaalia muuttua asiakkaaksi.

BANT-palvelu sopii organisaatiollesi, kun

Haluat liidejä suurista ja keskisuurista yrityksistä

Tarvitset arvokkaita liidejä (keskimäärin yli 10 000 €)

Haluat lujittaa yhteistyötä myynnin kanssa

Haluat vakioida liidikriteerit tai tietää liidien määrän etukäteen

Tiedät jo, millaisia asiakkaita tavoittelet ja kohderyhmäsi on riittävän suuri

Vahvista markkinoinnin ja myynnin yhteistyötä

Uusasiakashankinta ei voi toimia optimaalisesti, jos markkinointia mitataan liidien määrällä ja myynti tavoittelee laatua. BANT-palvelu tarjoaa yhteiset raamit menestykselle ja vahvistaa yhteistyötä. Myynti arvostaa pitkälle jalostettuja, kaupallisesti lupaavia BANT-liidejä ja markkinointi voi sitoutua toimittamaan tietyn määrän näitä arvoliidejä.

Näitä tietoja saat BANT-liideistäsi

BANT on tehokas tapa seuloa kaupallisesti potentiaaliset liidit. NBO on erikoistunut keräämään tätä tietoa asiakkailleen.

B

Budget

Onko tarjoamallesi investoinnille varattu rahaa?

A

Authority

Onko yhteyshenkilöllä valtaa tehdä investointipäätöksiä tai voiko hän edistää ostopäätöstä?

N

Need

Onko investoinnille aito tarve vai kartoitetaanko vaihtoehtoja mielenkiinnosta tai tulevaisuuden varalle?

T

Timeframe

Onko potentiaalinen asiakas tekemässä investointipäätöstä lähitulevaisuudessa?

Tutustu aiheeseen tarkemmin

Näin hankit NBO:n BANT-palvelun

  1. Yhteistyömme alkaa Liidituotannolla. Määrittelyjakson aikana validoimme kohderyhmän potentiaalin, viestien toimivuuden ja liidien kriteerit.
  2. Määrittelyjakson päätyttyä tiedämme yksittäisen liidin hinnan. Etsimme kohderyhmästäsi potentiaaliset liidit, tai seulomme esimerkiksi inbound-liidisi ja tapahtumakävijäsi.
  3. Toimitamme kuukausittain sovitun määrän kriteeriesi mukaisia liidejä sovittuun hintaan. Lisäksi saat tarkkaa dataa myyntimahdollisuudesta, että oma myyntisi voi kontaktoida liidin juuri oikealla hetkellä.

Pyydä tarjous

Tutustu muihin palveluihin

Liidituotanto

Kartoitamme kohderyhmäsi ja rakennamme yrityksellesi huolella valmisteltuja myyntimahdollisuuksia. Saat ostajistasi tarkkaa dataa ja parhaat edellytykset onnistua kaupanteossa. B2B-ratkaisumyynnille suunnattu Liidituotanto on NBO:n palveluiden ydin, jolla aloitamme yhteistyön jokaisen asiakkaamme kanssa.

Tutustu palveluun

Räätälöidyt palvelut

Kun myynnin yhteistyö syvenee, syntyy usein uusia tarpeita ja kehityskohteita. Räätälöidyt palvelut sopivat organisaatiollesi, jos ulkoistustarpeesi laajenee esimerkiksi markkinoinnin tehtäviin tai haluat siirtää vastuullemme lisää myynnin työvaiheita, kuten tapaamisten ja tarjousten hoidon.

Tutustu palveluun