Blogi

Myynnin asiantuntijoidemme ajankohtaisia kirjoituksia B2B-ratkaisumyynnistä, uusasiakashankinnasta ja myynnin ulkoistamisesta. 

 

Sitä saa mitä mittaa – mikä ihme on insentiiviongelma ja mihin se myynnissäsi vaikuttaa?

21.05.2024 Jani Ojala

Mittarointi ja palkitseminen ohjaavat toimintaa erittäin voimakkaasti. Lue, miten kitket insentiiviongelman pois ja siirrät myynnin fokuksen lisätehoa tuoviin tavoitteisiin.

Lue lisää

Suutarin lapsellakin voi olla kengät – NBO:n työkalut suhdannevaihteluihin

11.12.2023 Jani Ojala

NBO kokeili omia lääkkeitään myynnin tehostamiseen ja rekrytointiin. Lue, mitä tästä jäi käteen ja miten voimme rakentaa teidänkin organisaatiostanne suhdanteita vastaan uljaasti purjehtivan lippulaivan.

Lue lisää

8 oppia yrityksen tuloksellisuuteen – NBO:n matka asiakkaidensa menestyksen ajuriksi

14.11.2023 Jani Ojala

Etapit viime vuosien tunnuslukujemme taustalla sisältävät olennaisia oppeja. Kuten yritystoiminnassa usein käy, osa löytyi mutkan tai kantapään kautta. Poimi tästä tärkeimmät vinkkimme tuloksellisuuteen.

Lue lisää

Moderni B2B-myynti: jos jahtaat isoja diilejä, käytä oikeita keinoja

23.11.2022 Jani Ojala

Myyntityön valmistelun rooli korostuu, kun puhutaan täsmämyynnistä massojen luukuttamisen sijaan. Tästä artikkelista löydät kuusi kriittistä vinkkiä isojen diilien voittamiseen.

Lue lisää

Modernin B2B-myynnin opas: näin menestyt ratkaisumyynnissä

11.06.2021 Jani Ojala

B2B-ostaminen on muuttunut viime vuosina. Perinteisillä myynnin malleilla on entistä vaikeampi päästä haluttuihin tuloksiin. Oppaamme kertoo, mitä myyjän ja myyntijohtajan on huomioitava onnistuakseen uusasiakashankinnassa 2020-luvulla.

Lue lisää