WE MADE IT! Kiitos kuluneesta vuodesta 2020!

22.12.2020

Postauksessa riitti muistettavia, joten täytyi kirjoittaa se tänne 🙂 Takana on melko erikoinen vuosi ja varmasti jokainen yllättyi alkukeväästä millainen siitä muotoutuikaan. Onnekseni olen saanut kokea lukuisia positiivisia yllätyksiä. Kovissa paineissa muodostuvat kirkkaimmat timantit! Ensimmäisenä haluan kiittää NBOn rautaisia ammattilaisia jaksamisesta poikkeusoloissa ja laatutoimituksesta sen keskellä. On ollut upeaa seurata miten jokainen meistä on jaksanut painaa kuukaudesta toiseen etänä ja toimistolla. Erityiskiitos kuuluu kollegalleni Janne Airaksiselle, jonka työtä myynnistä vastaavana eniten pääsen ihailemaan. Ja Ossi Merisalolle, jonka kanssa tämänkin vuoden isot tussinvedot on strategiafläppiin piirrelty!

Olen myös edelleen mykistynyt siitä, millaista vaivaa koronatilanteesta huolimatta niin monet asiakkaamme halusivat nähdä, että projektimme saavat jatkorahoitusta ja myyntimahdollisuuksia saadaan läpi vuoden. Perälaudan vuoto ei ollut ongelmamme poikkeusoloista huolimatta. Arvostan tätä valtavasti. Yhtä lailla ihailen sen rohkeuden määrää, mikä uusien asiakkaidemme määrässä tänä vuonna näkyi. Konseptimme ei ole se helpoin perusteltava hankinta keskellä kassanvarjelua. Kiitos siis jokaiselle uudelle ja jo tutulle asiakkaallemme luottamuksesta ja rohkeudesta, ilman teitä ei olisi meitä! Erityiskiitos teille kaikille, joiden kanssa sain kunnian tehdä referenssicasekuvauksia -autoitte meistä kiinnostuneita organisaatioita ymmärtämään meitä paremmin monimuotoisen tarjoamamme parissa.

Sain myös käynnistettyä yrityksemme markkinoinnin tänä syksynä ja siitä ei olisi tullut mitään ilman Taija Merisalon, Teemu Yliluoman ja Aleksi Kanervan rautaista osaamista. Ilman Superskriptiä tai Louhos Digitalia en olisi päässyt perille. Kiitos teille!

New Business Officella siirrytään hiljalleen joulurauhaan hiljentymiseen ja ladataan ansaitusti akkuja. Kuten myynnin luonteeseen olennaisesti kuuluu, myynnissä odotamme vielä paria avonaista päätöstä 😊 Näyttää kuin näyttääkin siltä, että aloitamme uuden vuoden 2021 myymällä jo huhtikuun käynnistyksiä. Se on jonkin sortin ennätys yrityksemme historiassa, kuten oli myynnillisesti koko kulunut vuosikin. Aikamoinen suoritus tällaisena vuotena. Tämä on New Business Officen myynnistä vastaavalle vanhalle jermulle hyvä paikka pistää hetkeksi kanava kiinni ja vetäytyä kuoreensa.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2021 teille kaikille, Keep closing and never give up!

Jani Ojala

Takaisin