Referenssit

Systemaattinen yhteydenpito auttaa ajoittamaan myyntitoimenpiteet oikein

Päämäärätietoinen ja pitkäkestoinen yhteistyö NBO:n kanssa on tuonut Multicomille onnistumisia vaativienkin organisaatioiden kanssa.

Lue lisää »

Fiskarsin laatubrändi vaatii korkeaa tasoa myös ulkoistuskumppaneilta

Suomen arvostetuimman brändin myynnin standardit ovat erittäin korkealla. NBO:n rautaiset ammattilaiset ovat huolehtineet Fiskarsin prospektoinnista ja kohderyhmän hoidosta jo vuodesta 2016.

Lue lisää »

Pörssiyrityksen työkalusta startupin markkinoiden valloituskumppaniksi

Viljami Frankin kokemuksen mukaan NBO:n kumppanuus hyödyttää monenlaisia yrityksiä koosta, toimialasta tai tuotteesta riippumatta. Frank käytti NBO:ta pörssiyhtiöstä irtautuneen Clausionin uusasiakashankinnan lisäksi markkinadatan keräämiseen, brändimarkkinointiin ja tapahtumien rakentamiseen.

Lue lisää »

Osaava ulkoistettu kollega tukee myyjän menestystä

NBO-yhteistyö toi Liaisonin myynnille enemmän tapaamisia, joilla oli selkeä kaupallinen potentiaali. Myyjän ja ulkoistuskumppanin vastuunjako on ollut hyvän lopputuloksen kannalta kriittistä.

Lue lisää »

Seitsemän vuoden kumppanuus

Efima on tukenut kasvuaan ja lisännyt asiakasymmärrystään NBO:n palvelun avulla tauotta jo seitsemän vuoden ajan. On huomattu, että oston esteiden tunnistaminen on yhtä merkittävää kuin potentiaalin ja onnistumisten löytäminen.

Lue lisää »

Oikeanlaiset ihmiset ovat avain kohdennetussa markkinoinnissa

Kuudes käyttää NBO:n palvelua täsmämarkkinointiin, jossa halutut yritykset tehdään tietoisiksi ja kiinnostuneiksi yrityksen palveluista. Kun keskustellaan C-tason päättäjien kanssa, onnistumisen edellytyksenä ovat ammattitaidon lisäksi miellyttävät ja motivoituneet ihmiset.

Lue lisää »

Sujuva yhteistyö ja kiistattomat tulokset vakuuttivat Drama Queenin

Vaikka ulkoistuksen toimivuus vaativassa ratkaisumyynnissä epäilytti, Drama Queen Communications päätti kokeilla yhteistyötä NBO:n kanssa. Tulosta saatiin jo ensimmäisten viikkojen aikana. Tärkeisiin keskusteluihin potentiaalisten ostajien kanssa päästiin mukaan enemmän kuin koskaan aiemmin.

Lue lisää »