B2B-myynnin ulkoistaminen – lataa ilmainen opas

Ota hyödyt irti myynnin ulkoistuksesta ja opi välttämään siihen liittyvät haasteet. NBO:n myynnin ulkoistusopas tarjoaa näkökulmia ulkoistustyön ja koko myyntiprosessisi johtamiseen.

Ulkoistus saa myyntisi kukoistamaan ja säästää aikaa ja euroja. Oikein valitulta kumppanilta myyntiorganisaatiosi saa erikoisosaamista ja uusia toimintamalleja.

Oppaamme antaa ulkoistusta harkitseville päättäjille vinkkejä siihen, miten ulkoistuksen saa toimimaan parhaiten. Löydät vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Milloin ulkoistaminen kannattaa?
  • Miten vältät yleiset ulkoistuksen ongelmat?
  • Mitä B2B-myyntiprosessin vaiheita kannattaa ulkoistaa?
  • Miten valita ulkoistuskumppani?
  • Onko myynnin ulkoistaminen kallista?
Lataa NBO:n ilmainen myynnin ulkoistusopas

B2B-myynnin ulkoistamisen edut ja haasteet

Ulkoistus lisää tehokkuutta ja antaa mahdollisuuden keskittyä ydinosaamiseen. Ulkoistamalla yritys saa myös käyttöönsä kumppanin kokemuksen ja asiantuntemuksen. Toisaalta taas väärin toteutettu ulkoistaminen voi jopa laskea myynnin onnistumisen todennäköisyyksiä. Lue oppaastamme, mitä voit ulkoistamalla saavuttaa ja miten väistät virheet.

 

Myynnin ulkoistamisen hinta

Ulkoistettu myyntipalvelu voi äkkiseltään vaikuttaa kalliilta, mutta jos huomioit kaikki oman myyjän palkkauksesta aiheutuvat kulut, lopputulos onkin täysin toinen. Hintaan on vaikutusta myös sillä, ulkoistatko koko myyntisi vai rajaatko ulkoistuksen tiettyihin B2B-myyntiprosessin vaiheisiin. Apua kustannusten arviointiin ja perusteluun löydät oppaastamme.

 

Ulkoistuskumppanin valinta

Ulkoistuskumppani esiintyy brändisi edustajana ja on potentiaalisten asiakkaidesi ensimmäinen kontakti yritykseesi, joten valinta kannattaa tehdä huolella. Tutustu rauhassa kumppanin tapaan toimia, kysy heidän arvoistaan, prosesseistaan ja työkaluistaan. B2B-myynti on pitkäjänteistä työtä. Myös kumppanivalinnat kannattaa tehdä pitkällä tähtäimellä. Oppaamme antaa lisää vinkkejä onnistuneen yhteistyön pohjalle.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Jani
Jani Ojala Sales and Marketing Director, Partner 040 171 2223