WE MADE IT! Kiitos kuluneesta vuodesta 2020!

22.12.2020

Postauksessa riitti muistettavia, joten täytyi kirjoittaa se tänne 🙂 Takana on melko erikoinen vuosi ja varmasti jokainen yllättyi alkukeväästä millainen siitä muotoutuikaan. Onnekseni olen saanut kokea lukuisia positiivisia yllätyksiä. Kovissa paineissa muodostuvat kirkkaimmat timantit! Ensimmäisenä haluan kiittää NBOn rautaisia ammattilaisia jaksamisesta poikkeusoloissa ja laatutoimituksesta sen keskellä. On ollut upeaa seurata miten jokainen meistä on jaksanut … Lue lisää »

Lue lisää »

Jani Ojala

Älä hyvä myyjä hyydy !

05.10.2020

Kirjoitin kevään koronakipuihin ratkaisumyynnin ammattilaisille pieniä vinkkejä aiheella ”Miten saada kaupallisia päätöksiä ratkaisumyynnissä koronasta huolimatta?”. Linkki tuohon löytyy tästä: https://www.nbo.fi/miten-saada-kaupallisia-paatoksia-ratkaisumyynnissa-koronasta-huolimatta/ Siellä jaetut vinkit pätevät myös tälle halfille. Kun tilanne näyttää jatkuvan syksyn myötä ja tuskaa välittyy monelta suunnalta, niin päätin tehdä tähän syksyyn samanlaista ohjeistusta. Pandemia ei ole päättynyt ja nyt alamme vasta nähdä, millaisia … Lue lisää »

Lue lisää »

Jani Ojala

Ulkoistusta pohtiva päättäjä – Onko kumppanisi teillä töissä?

01.09.2020

Ratkaisumyynnin ulkoistuskumppanina haluamme aina sitoa tekemisemme asiakkaamme myyntitavoitteisiin ja johtaa yhteistyömme tavoitteet näistä kokonaistavoitteista. Väitän, että jokaiseen ulkoistukseen voidaan miettiä tavoitteet ja yhteys liiketoimintaasi. Tavoitteet luovat yhteisen vision siitä, mitä yhteistyöllä halutaan saavuttaa.

Lue lisää »

Jani Ojala